Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka Kristýna Schicková, která je sestrou fotbalisty Patrika Schicka, se pyšní dokonalou postavou. Sympatická brunetka se ukázala na Plese jako Brno a její šaty jen tak tak zahalovaly poprsí.

Sama říká, že po dvou porodech už její prsa nejsou, co bývala. Tomu ale přítomní nevěřili. Toho, že by něco mohlo omylem vyklouznout ven, se nebála a přijímala lichotky ze všech stran. „Děkuji moc. Je to moje brněnská plesová premiéra, takže jsem ráda, že jsem se sem mohla vydat,“ usmívala se Kristýna během rozhovoru pro Super.cz.

Na galavečer dorazila pracovně. Je totiž tváří kávy, která zde byla podávána. I proto zvolila tuto barvu šatů. „Já jsem ty šaty schválně volila do zlato-stříbrné, aby připomínaly kávu. Jsou od návrhářky Sandry Mark. Hodnota šperků, které mám na sobě, přesahuje milion a půl korun.“

Luxusní doplňky tak hlídala jako oko v hlavě. „Ručím za to v plné výši, takže doufám, že všechno bude v pohodě a že se šperky zase dostanou v pořádku domů,“ dodala se smíchem modelka a pyšná maminka dvou synů.

Reklama

Další články

Načítám