Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) měla úžasný večer. Ve velkém stylu totiž oslavila svůj svátek. Moderátorka vyrazila na Galakoncert Orchestru Karla Vlacha, a tak si svůj sváteční den náležitě užila.

V padnoucích minišatech odhalila dokonalou postavu, a lidé se tak nemohli vynadívat na její dlouhé nohy. Dokonce si poslechla od lidí, že je zářivá jako disko koule. „Já bych chtěla být spíš jako vánoční stromeček, když jsme u těch Vánoc. Já miluji cokoli, co se třpytí. Ty Vánoce o tom jsou, že všechno všude svítí, tak mně svítí šaty,“ smála se Lucka během rozhovoru pro Super.cz.

Obě své děti bude mít Lucie na Štědrý večer doma. „Moc se na to těšíme, u nás je to o tom, že se potká celá rodina. My se scházíme všichni u nás doma a připravujeme všechno spolu. Je to čas, kdy jsme všichni pohromadě.“

Krásná moderátorka je jinak milovnice sluníčka a moře. Cestu za teplem ale zatím neplánuje. „Mezi svátky mám pár dnů volno, tak se moc těším, že se pojede na hory lyžovat. Doufám, že to bude se sněhem v pohodě, pojedeme do Rakouska, ale jen na tři dny, protože už na Silvestra a na Nový rok vysílám,“ dodala Lucie Borhyová.

Reklama

Další články

Načítám