Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potvrdilo se staré známé pravidlo, že pokud seriálová postava nezemře, její návrat do děje není vyloučen. Dvířka si nechali scenáristé otevřená i v případě herečky Moniky Zoubkové a jejího účinkování v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Jako MUDr. Tereza Benešová se vrací po dlouhých sedmi letech.

„Já jsem na to čekala a doufala jsem, že to bude vyslyšeno, a bylo,“ netají se Zoubková.

Že by se ale těch sedm roků nudila, to se říct nedá. „Neseděla jsem doma se založenýma rukama. Nazkoušela jsem několik inscenací, počala jsem druhé děťátko, dnes mám dvě dcery, desetiletou Emmu Luisu a šestiletou Stellu-Marii,“ říká herečka. Jejím manželem a otcem dcer je divadelní režisér Michal Dočekal. Tím seriálovým byl nejdřív Martin Trnavský (Honza Haken) a poté Martin Zahálka (Radek Beneš).

Mezi inscenace, ve kterých Zoubková účinkuje, patří např. Srpen v zemi indiánů (Divadelní spolek Kašpar), Sirotci (Divadlo v Celetné) nebo Les (divadlo Studio DVA). Na obrazovkách ji diváci vídali také v seriálu Všechny moje lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám