Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Kočendová (24) vyměnila na nějakou dobu zimní počasí za odpočinek v exotice. Modelka a hvězda Love Islandu vyrazila se svým přítelem Davidem Vitáskem na slunné Maledivy, kde si užívají bílé pláže a tyrkysový oceán. „Je to tady nádherné,“ prozradila Natálie Super.cz.

Krásná blondýnka má za sebou i pořádně dobrodružný zážitek, a to plavání s hejnem žraloků. Do čehož by ani jindy velmi odvážní jedinci nešli. „U žraloků jsem měla opravdu strach. Byl to zvláštní pocit mezi nimi plavat a dotýkat se jich. Ale byl to nezapomenutelný zážitek,“ svěřila se modelka.

Netrvalo dlouho a u videa se objevila spousta reakcí.

„Tak minule rychlý auta ve sněhu, teď žraloci. Čím nám způsobíš srdeční zástavu příště?“ uvedla jedna z fanynek k příspěvku. „Smekám, že jsi tam vlezla, já bych to nedala,“ napsala další. „A já se bojím strčit ruku i do svého akvárka,“ podotkla sledující s úsměvem.

Na Maledivách je počasí jako dělané na lehké svršky a plavky. Není se tedy čemu divit, že krásná blondýnka už stihla sdílet i několik snímků, kde vyniká její perfektní postava. Podívejte se v galerii.

Reklama

Další články

Načítám