Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a fotografka Denisa Grossová měla v neděli odpoledne nehodu. Nezvládla jízdu luxusním vozem na mokré vozovce a bourala.

"Šlo čistě jen o plechy, nedošlo k žádnému zranění. Také bych ráda vyvrátila informaci, že jsem ‚jela jako prase‘. Ta příčina je, že jsem nezvládla jízdu na mokré vozovce,“ řekla Denisa Super.cz.

K nehodě se na svém instagramovém účtu vyjádřila i Denisy mladší sestra Natálie Grossová (21), která přiznala, že zažila chvíli hrůzy.

„Vůbec nic jsem o té nehodě nevěděla. Pak mi přišla zpráva: Natálie, vaše sestra měla velice vážnou nehodu, víte o tom něco? Dostala jsem panickou hrůzu, kde je moje ségra. Tak jsem jí volala, ona mi to nebrala, protože přišla o všechny věci kolem. Po nějaké době mi to vzala a řekla, že je vše v pohodě a nic se nestalo,“ svěřila se dcera zesnulého exministra Stanislava Grosse.

„Nedozvěděla jsem se to ani od mé ségry ani od nikoho, kdo tam byl. Dostala jsem schízu, půl hodiny jsem hysterčila. Nikomu se nic nestalo, policie se ptala, zda chtějí lékařské vyšetření a všichni odmítli,“ dodala Natálie.

Reklama

Další články

Načítám