Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monice Bagárové (29) se aktuálně daří, a to jak v pracovním, tak v osobním životě. Dělá jí radost nejen dcera Ruminka, která roste jako z vody, ale také září jako sluníčko po boku svého partnera, podnikatele Leonarda, se kterým vyrazila na slunnou dovolenou.

„Jediné, co řeknu, je, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ prozradila zpěvačka nedávno pro Super.cz.

Monika si soukromí střeží, přesto dává svým fanouškům čas od času do osobního života nahlédnout. Tentokrát sdílela snímek z romantické večeře, na kterou se vydala se svým partnerem, který svou smějící se Moniku jednou rukou drží a druhou fotí.

Netrvalo dlouho, co se pod pořízenou fotografií objevily spousty milých vzkazů. Ovšem ty svým smyslem pro humor naprosto přebila Moniky sestra Natálie, která si z páru vystřelila.

Prvně sdílela úsměvný komentář, kterým dala jasně najevo, aby se měl Leonardo s vážností lásky k Monice skutečně na pozoru.

Později na svém profilu sdílela i řadu vtipných koláží, které nejen Moniku velmi pobavily. „Já mám nejlepší ségru,“ vzkázala zpěvačka s úsměvem. Zdá se, že v této rodině rozhodně není prostor pro nudu. V galerii se podívejte, jak byla Moniky sestra kreativní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám