Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se Nelly Řehořová trošku stáhla do pozadí. Popová princezna sice dál působí na několika muzikálových scénách, ale od nových projektů si dává pohov. Důvodem jsou její přípravy na maturitu, která ji letos čeká.

„Hodně se věnuji škole, protože jsem v maturitním ročníku, a tak jsem musela zpívání a hraní omezit. Musím některé věci odmítnout, abych dodělala školu. Potom to zase rozjedu, jak to má být,“ přislíbila osmnáctiletá studentka obchodní akademie.

Jakmile bude mít Nelly za sebou školní povinnosti, hodlá si plnit svůj sen a pracovat na svém debutovém albu. „Naposledy jsem vydala EP a přes prázdniny budeme pracovat na plnohodnotné desce,“ přislíbila zpěvačka, označovaná za nástupkyni Ewy Farne.

S Nelly jsme se potkali na prezentaci studiové kolekce švédského módního řetězce, kde mladá umělkyně sbírala inspiraci. „Chtěla bych zapracovat na nové image, aby to všechno správně sedělo,“ říká Nelly Řehořová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám