Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nástup bývalého poslance TOP 09 Dominika Feriho do vězení, kam ho soud poslal za znásilnění, je bezpochyby velmi vážná věc. Nebyli by to ale Češi, aby na zmíněnou věc nereagovali humorem a nejrůznějšími vtípky, které zaplavily internet.

„Dnes budou v kantýně šunkofleky,“ stojí na ceduli, kterou drží Dominik Feri na vězeňské chodbě v koláži TMBK. Odkazuje tak na někdejší Feriho aktivitu na sociální síti, kdy právě takovými trojúhelníky upozorňoval na důležité věci.

Není to zdaleka jediný případ, kdy si internetoví vtipálci vzali na paškál padlého politika, který neuspěl u odvolacího soudu a musí tak nastoupit na do vězení. A právě kauza Feri je teď nejčastějším tématem koláží a vtípků, které se objevily na sociálních sítích.

Ferimu se příliš nevydařil ani návrat na sociální sítě. Z milionu sledujících na Instagramu je aktuálně „pouhý“ půl milion. Ten mu ve výkonu trestu nebude moc platný, ale co už. Až se vrátí na svobodu, bude to mít, jako když najde.

Reklama

Další články

Načítám