Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) nedávno vzbudila rozruch, když oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem (55), s nímž má dceru Rozárku. Oporu má samozřejmě ve své rodině, jež Agátu nikdy nenechá ve štychu.

Maminka Veronika Žilková (62) o víkendu vzala syna Kryšpína na výlet do Bratislavy, kde přebírala jedno z ocenění Evropské akademie za přínos ve vědě a umění, hned po jeho návratu si společné chvilky s Agátinými dětmi užíval pro změnu Vincent Navrátil.

Agáta si na konto svého bratra také zavtipkovala s tím, že mu taková rodinná fotka určitě pokazí jeho image. „Naše rodina, ač podle všech článků je opravdu příšerná, vždy drží při sobě,“ smála se Hanychová. A samotný Vincent se jí snaží být oporou.

„Je to citlivé téma. Myslím si, že i když se člověk snaží být hodný a snaží se nějak podporovat takhle veřejně, tak stejně dloubá do živého. Nejlepší bude, když budu mlčet, ať si to vyřeší mezi sebou. Já ji budu v soukromí podporovat,“ řekl Super.cz nedávno Vincent. A jak řekl, tak udělal.

Reklama

Další články

Načítám