Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) je už dva roky šťastná jako blecha. Randí totiž se svým francouzsko-španělským přítelem Nicolasem. On žije ve Francii, ona v Česku. Herečka tak stále řeší, jak nejlépe uchopit vztah na dálku.

Já myslím, že to objevuji i já sama postupně, jak se to vyvíjí. Ten náš vztah má zkoušky, které musí vydržet. Není to tak jednoduché, protože může dojít k nějaké roztržce a toho člověka nemáte vedle sebe. A když komunikujete ve španělštině, kterou mícháte s italštinou, tak to může být zajímavé,“ smála se Hanka během rozhovoru pro Super.cz.

Vše se tak snaží vidět pozitivně. „To hezký na tom je, že vlastně i přes tyhle překážky, kterých má tento vztah hodně, tak pořád spolu jsme a chceme spolu být. Bavíme se o tom, jak je překonat, a nebavíme se o tom, jak utéct z toho vztahu.“

Společné sestěhování je ale neproveditelné. „Nemůžu a ani bych nechtěla a on by nechtěl, abych se vzdala toho, co mám ráda a bylo mi někde smutno. Oba máme dobrodružné povahy, takže to zvládáme tak, že jsme na cestách, ale pod tím vším je ten fakt, že se máme velmi rádi a nechceme o sebe přijít,“ dodala Hana, se kterou jsme si povídali na finále soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2023 Česko a Slovensko, které se odehrávalo ve Španělském sále Pražského hradu. Během galavečera vynesla šaty, které se budou brzy dražit a výtěžek půjde na charitativní účely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám