Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Kateřiny Neumannové má za sebou nepříjemný sobotní večer. Lucie totiž skončila na policii. Mladou nadějnou atletku okradli, a tak tuto nepříjemnost musela řešit v průběhu noci na stanici.

„Okradli mě, sranda to bohužel nebyla,“ napsala dcera legendární lyžařky na sociální síti. Lucka se ale celou situaci snažila brát s humorem a vyfotila se s úsměvem a palci nahoru přímo během návštěvy policejní služebny.

Nyní ji čeká zařizování nových dokladů, neboť ty původní měla v odcizené peněžence. „Můžete se těšit na storytime,“ informovala fanoušky Lucka, která tak slíbila, že ukáže ještě více fotek, když nahlašovala okradení.

Se svou maminkou Lucie sdílí lásku ke sportu. Společně často trénují. Televizní diváci ji také nedávno viděli v pořadu Prostřeno. Zúčastnila se týdnu, ve kterém vařili mladí a úspěšní lidé, které lidé znají ze sociálních sítí, televize nebo ze světa sportu.

Reklama

Další články

Načítám