Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meg Ryan si v poslední době hledá cestu zpátky na hollywoodské výsluní, i když se ve společnosti objevuje jen sporadicky. O to víc překvapila její účast na Oscarech, kde se herečka navíc blýskla štíhlá jako proutek v krásných šatech.

Herečku by na udílení filmových cen asi čekal málokdo. V loňském roce se sice po osmileté pauze objevila ve filmu What happens later s Davidem Duchovnym, ten se ale bohužel nesetkal s příliš pozitivními ohlasy, takže zisk sošky určitě nečekala. Pravděpodobně ale přišla hlavně fandit filmu Oppenheimer, ve kterém hrál i její syn Jack Quaid. Oppenheimer se nakonec stal nejlepším snímkem loňského roku, takže radost byla určitě veliká.

Meg ovšem překvapila nejen svou účastí, ale i vzhledem. Na oscarovou party Vanity Fair dorazila v třpytivých šatech bez rukávů, které zdobily zlaté a stříbrné květinové vzory. Obepnuté šaty zvýraznily hereččinu velmi štíhlou postavu, ta glamour vzhled pak ještě doplnila krásnými šperky. S účesem, který ji na plátně provázel téměř celou kariéru, a s decentním make-upem vypadala skvěle, což lidé hodnotili velmi pozitivně.

„Pořád vypadá úžasně, jen bych si přál, aby teď hrála víc,“ nebo „Je to naprosto úchvatná žena,“ či „Je pořád tak krásná a vypadá šťastně,“ tak zní komentáře čtenářů magazínu E! News. Lidé pod článkem v Daily Mailu se zase shodli na tom, že Meg byla nejlépe oblečenou celebritou večera. „Má tak krásné šaty, které se perfektně hodí k její postavě. Žádný rozparek prakticky až k pasu a nikde nic nevisí. Nóbl,“ shrnul jeden ze čtenářů.

Fanoušci Meg Ryan se shodli na tom, že herečka vypadá nejlépe za posledních několik let. Ať už je to zdravějším životním stylem, štěstím, nebo třeba úpravami estetických chirurgů, nezbývá než doufat, že si dříve velmi populární herečka bude nacházet cestu na filmové plátno mnohem častěji než jednou za osm let.

Reklama

Další články

Načítám