Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní vánoční přání zveřejnila britská královská rodina ještě před polovinou prosince. Protože ale v sérii vzniklo více snímků, pochlubili se teď Kate (42)William (41) další fotografií. Na té jsou zachyceny všechny tři děti páru a jejich úsměvy pohladily po duši mnoho fanoušků.

Letošní vánoční snímek byl pro mnohé trochu překvapivý. Královská rodina na chvíli odložila společenské šaty, které nosí na všechny oficiální příležitosti, a nechala se nafotit v bílých košilích a tmavých kalhotách nebo džínách. „Bylo skutečným potěšením fotit prince a princeznu z Walesu a jejich rodinu na letošní vánoční přání. Bez debat šlo o jedno z nejpohodovějších a nejradostnějších focení, které jsem zažil. A znám plno nových vtipů. Obrovský dík za to, že jste si mě vybrali,“ uvedl autor snímku Josh Sinner. Co ale lidé netušili, je to, že nevznikla jen jedna fotka.

Na další fotce, kterou Kate s Williamem uveřejnili včera, jsou jejich tři děti George (10), Charlotte (8)Louis (6). Trio sedí na lavičce, usmívá se a kromě dobré nálady ukazuje i na vzájemnou rodinnou pospolitost, když Charlotte oba své bratry objímá.

Lidi snímek nadchl. „Jaká krásná fotka a překvapení!!! Moc děkuji, máme vás všichni moc rádi,“ píše jeden ze sledujících rodiny na Instagramu. „Charlotte vypadá tak elegantně ve své košili a džínách,“ píše jiný. „Tři největší dárky od Williama a Kate,“ komentuje třetí. „Naprosto úchvatná fotka,“ nechává se unést další sledující. Uvidíme, jestli se tak královská rodina v budoucnu nepochlubí třeba ještě dalším snímkem ze stejné série.

Reklama

Další články

Načítám