Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tady další jablko, které nepadlo daleko od stromu a rozrůstající se herecký klan. V novém filmu Jedeme na Teambuilding, který vstoupí do kin mezi svátky, si vedle Vojty Kotka (36) nebo Jakuba Prachaře (40) zahrál jednu z větších mužských rolí mladý herec Bořivoj Čermák.

Příjmení to sice není tak neobvyklé, ale přesto jsme zapátrali a zjistili, že jde o syna charismatického herce Hynka Čermáka (51). Stejně jako jeho mladší sestra Hedvika se Bořivoj narodil ze vztahu Hynka s herečkou Danielou Choděrovou.

Bořek se velmi brzy osamostatnil. Ačkoli pochází z Prahy, vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a hned po škole tam v roce 2022 nastoupil do angažmá v Divadle Mír. A udělal dobře, protože hned začal dostávat hlavní role. Kromě hraní také hraje na kytaru a zpívá. Vedle táty se mihl v seriálu Rapl a větší seriálovou roli dostal ve fantasy Vědma.

Související témata:
Daniela Choděrová

Reklama

Další články

Načítám