Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) pěje ódy na nový seriál Všechny moje lásky, v němž hraje hlavní roli. Ale nemuselo to tak být, protože první byla oslovená Dagmar Havlová (71). "Měla to už roztočené, ale já nevím, jak to tenkrát bylo, přišla jsem až po měsíci," zavzpomínala.

"Celý ten seriál se mi hodně líbí. Když jsem si přečetla prvních pár řádek scénáře, nevěřila jsem, že je možné, aby nějaký chlap takhle rozuměl ženám. Doufám, že se bude stejně líbit i divačkám," věří Žilková.

"Marie je sice padesát plus, ale pořád je to mladá holka. Žena, která zůstane sama a špatně se jí někoho znovu začíná hledat, věřit někomu, navazovat kontakty. Ale protože je životaschopná, dostala takový úkol, aby si někoho našla. Tak začne hledat ve vzpomínkách. Jak asi vypadá kluk, kterého milovala v deváté třídě, a jestli by to s ním náhodou nešlo," odtajnila nám děj seriálu. "Všechny moje lásky z pohledu Marie jsou o tom, že Marie rekapituluje současný stav jejích dětských lásek, zda ještě stojí za hřích," upřesnila.

A co kdyby měla na své lásky zavzpomínat sama herečka? "Já je nepočítala, ale jednou z mých lásek z mých třiadvaceti let je Martin Stropnický (67), se kterým jsem se potkala po dvaceti letech a okouzlení, které bylo tenkrát, ani v těch třiačtyřiceti vůbec nevyvanulo. Oba jsme si přiznali, že když jsem tehdy poprvé otevřela dveře do ředitelny, kam si mne pozval, bylo to setkání s láskou. A pořád je to úžasné," míní.

Po jeho odchodu do politiky dokonce prý mnohem lepší. „Zatímco když jsme se oba věnovali stejné profesi, nosili jsme si práci domů, teď ji Martin domů netahá a nechává ji za dveřmi stejně jako bodyguardy,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám