Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Průsvitné materiály už několik sezón vládnou módě napříč všemi styly, společenský dámský oděv nevyjímaje. A zatímco ještě před pár lety jsme valili bulvy i na prosvítající bradavky pod večerní róbou, momentálně si asi budeme zvykat, že odvážnější z nás budou volit ještě něco mnohem pikantnějšího. V tomto modelu se například v úterý na udílení cen Muž roku magazínu GQ představila Alicia Rountree.

Osmadvacetiletá modelka, která ještě více než spoluprací s Victoria’s Secret proslula vztahem s hercem Judem Lawem a flirtem s Mickem Jaggerem, se v prostorách londýnské Královské opery pohybovala v černých šatech, jejichž vrchní i spodní část odhalovaly téměř vše ze zákoutí jejího spanilého těla.

Šaty nápadně připomínaly model její kolegyně Chrissy Teigen, která nedávno šokovala na MTV Video Music Awards průhledností sukně, pod niž si nevzala žádné spodní prádlo. To Alicia si minimalistické kalhotky oblékla, i když nejsou téměř vůbec patrné.

Reklama

Další články

Načítám