Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amanda Bynes (38) má za sebou velmi pohnutou minulost. Jako teenager zářila na filmovém plátně, pak se propadla do pekla kvůli psychickým problémům. Dnes vypadá úplně jinak a fanouškům hlásí, že je v pořádku.

Herečka se kdysi proslavila ve filmech Co mám na tobě ráda nebo Co ta holka chce. Už v roce 2013 ale skončila na psychiatrii a na dalších devět let se její opatrovnicí stala její matka. Ani to ale nepomohlo k tomu, aby si Amanda své problémy vyřešila, a po údajném rozchodu s přítelem letos prodělala několik epizod. Nahá a zmatená se toulala po ulicích Los Angeles, jindy ji z domu odváděla policie v poutech. Pak se bývalá herečka měla sama přihlásit na lůžkové oddělení centra duševního zdraví, protože už nechtěla žít sama.

Od července o ní pak nebylo slyšet, poprvé po dlouhé době se fanouškům ozvala až před šesti týdny, aby ohlásila svůj nový podcast. A také ukázala, jak moc se změnila její vizáž. Delší tmavé vlasy nahradila zcela blond barvou, obočí si nechala obarvit na modro, a teď prozradila dokonce i to, že podstoupila operaci očních víček. „Cítím se teď ve své kůži mnohem lépe a jsem moc ráda, že jsem byla na blefaroplastice. Byla to jedna z nejlepších věcí, které jsem kdy udělala,“ řekla Amanda, která si tak snad dala svůj život opět dohromady. Na hodnocení toho, jestli jsou psychické problémy už nadobro pryč, je ale zatím nejspíš ještě příliš brzy.

Reklama

Další články

Načítám