Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá televizní moderátorka Lizzie Cundy se rozhodně necítí na svůj věk. Letos oslaví už 56. narozeniny, ale pořád se chová jako rozverná dvacítka. Britská celebrita ráda provokuje v odvážných outfitech a výjimku neudělala ani na dovolené na Barbadosu, kde na paddleboardu řádila v plavkách, které její ňadra zakrývaly jen zčásti.

Každou chvíli tak hrozilo, že jí vnady vypadnou ven, na což čekali lační fotografové. Samotná Lizzie toho i tak ukázala dost.

V Británii se neproslavila jen jako moderátorka, v minulosti ji zviditelnilo ztroskotané manželství s fotbalistou Jasonem Cundym, s nímž má dva syny. Ti už si museli zvyknout na to, že jejich maminka miluje hluboké dekolty a módní kousky obnažující celé její tělo. Loni navíc podstoupila zákrok v oblasti intimních partií.

Poté, co podstoupila „zpevnění“ v oblasti genitálií na špičkové londýnské klinice, má podle svých slov nejlepší sex svého života. A nebyla by to Lizzie, kdyby nerandila s výrazně mladšími muži. „Chodím jen s mladšími muži a ti se hrnou na rande,“ svěřila se magazínu Closer nadšená moderátorka, která nyní provokuje v Karibiku.

Reklama

Další články

Načítám