Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když krásná modelka Andrea Verešová (43) vytáhne paty z vily v Přešticích a zamíří do Prahy, vždycky se je na co dívat. Andrea se ve čtvrtek objevila hned na třech akcích. Jakmile vešla, všichni muži zapomněli, kvůli čemu vlastně na párty jsou. Bez dechu zírali jen na bujný dekolt Andrey. Ten byl zdůrazněný korzetovými šaty. Všichni čekali, zda ji róba nezradí.

Andrea se nejprve zastavila na otevření luxusního butiku s oblečením v Pařížské ulici. To ale byla ještě v bílých nevinných šatičkách. "Ty jsou takové obyčejné. Nosím je i doma. Když mám vystřídat několik akcí, vozím si sebou vak s oblečením, abych se mohla převléknout. I kvůli organizátorům. Myslím, že je to k nim profesionálnější," míní Andrea.

Na vernisáž fotografií Romana Sluky v klubu Theatro, kterou uváděla, už vplula v modelu, který bral dech. Manžel Daniel Volopich si Andreu hlídal jako oko v hlavě. Kdo si do té chvíle nestihl prohlédnout fotky, už to kvůli jejímu dekoltu neudělal.

"Vážně to tak vypadalo? Vždyť já až tak bujný dekolt nemám," řekla Super.cz Andrea a vše sváděla na šaty. "Jsou to moje oblíbené šaty od návrhářky Elizabetty Franchi. Mám ráda tu barvu a také mají dobré vycpávky," smála se modelka.

"Ale pyšnější jsem na střevíčky, které jsem měla. Jsou totiž od Alexandera Queena, mého oblíbeného návrháře, který už bohužel zemřel. O to jsou mi vzácnější," dodala. Ve stejných šatech ještě zajela nazpět do Pařížské, kde se konala opening párty obchodu s hodinkami Chanel. "Teď si dám zase pauzu a budu doma s dětmi," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám