Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překrásná vicemiss ČR Klára Medková (40) se objevuje ve společnosti tak málo, že bychom si mohli myslet, že s manželem, fotbalistou Radkem Kováčem, bydlí ve švýcarské Basileji. Za tamní klub totiž Radek kope. Ale není to pravda.

Klára se syny Davidem a Radkem žije v Praze. "Za Radkem jezdíme tak jednou za tři týdny na pár dní. A když může on a má volno, zase přiletí za námi," svěřila Super.cz Klára. Čtyřletý Radeček chodí v Praze ve Stodůlkách do školky, s Davídkem je Klára doma. "V Basileji jsme školku nehledali, chceme, aby si tam kluci užili tátu," vysvětlila.

Na manželství na dálku si nestěžuje, naopak vypadá velmi spokojeně. A dokonce uvažuje, že by si pořídila ještě třetí dítě. "Není to momentálně aktuální, ale neříkám, že jsem se dvěma dětmi skončila. Přála bych si ještě holčičku a Radek taky není proti. A všichni mi říkají, že budu mít i potřetí kluka. Ale co, jsem na to zvyklá a není to nepříjemné být doma mezi samými chlapy," smála se Medková, která se po dlouhé době objevila na módní přehlídce.

"Vzala jsem to kvůli Katce Průšové, která tuhle charitativní přehlídku pořádala. Jinak už se modelingu nevěnuji. Dělali jsme s Radkem jen jednu společnou kampaň, ale sama nic nevyhledávám a nikdo mi ani nevolá," uzavřela Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám