Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už si Zorka Hejdová (33) těhotenství maximálně užívá, začátky pro ni ale byly poměrně krušné. Moderátorka totiž trpěla ranními nevolnostmi.

„Většina žen, která tím prošla, ví, co to jsou nevolnosti a únava. Byly dny, kdy jsem přišla z práce a šla jsem v šest nebo sedm hodin spát. To už mám za sebou a cítím se moc fajn,“ zavzpomínala na začátek těhotenství v rozhovoru pro Super.cz Zorka.

Moderátorka neuvažovala o tom, že by se vzdala práce v rádiu a moderování společenských akcí. „Těhotenství je pro mě prioritou. Na druhou stranu to, že mi ale nebylo úplně dobře, měla jsem žaludek na vodě, pro mě nebyl důvod k tomu odpískat práci,“ vysvětluje Zorka a jedním dechem dodává: „Čím déle budu v rádiu, tím budu radši. Práce mi dodává energii, cítím se tam fajn. Až ucítím, že se necítím fajn, tak přestanu.“

Hejdové se zatím nákaza nemoci covid-19 vyhýbá a snaží se být s ohledem na svůj požehnaný stav maximálně opatrná, zatím neuvažovala o tom, že by třeba napodobila kolegu Leoše Mareše, jenž vysílal z exotické dovolené.

„Maledivy jsem mu záviděla. Zatím ale nic takového nehrozí. V rádiu potkávám stále stejné kolegy, ve studiu je nás všeho všudy pět, tak jsem necítila potřebu něco měnit. Je ale pravda, že tato doba nám dává nové možnosti, a je skvělé, že můžeme vysílat klidně z druhé strany planety,“ usmívá se Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám