Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prosluněné Kanárské ostrovy si Šárka Grossová zamilovala. Na Tenerife si před nedávnem pořídila apartmán a tráví tam několik měsíců v roce. Ze svého druhého domova nyní poslala žhavý pozdrav v plavkách.

Na ostrov létá vdova po Stanislavu Grossovi pravidelně, a to buď s dcerami, nebo jí dělá doprovod někdo z přátel. „Tenerife miluju, je tam celoročně sluníčko, což je něco, co potřebuju. Ale pořád bych tam asi být nemohla,“ svěřila se Super.cz Šárka Grossová s tím, že přestěhování natrvalo neplánuje.

Zatím jí vyhovuje utéct z Česka za sluncem na pár měsíců během zimy, jako třeba nyní. „Další sluníčkový den. Jsem vděčná, že tu mohu být,“ napsala Grossová k fotkám z pláže, na kterých zapózovala jen v plavkách. „Ty jsi nádherná,“ vysekla mamince poklonu Natálka Grossová.

A nebyla jediná. „Nádherná kočka,“ napsal Šárce jeden ze sledujících. „Opravdu krásná, zasloužíte si to, odpočívejte,“ připsal další z fanoušků k řadě zpráv. „Nejkrásnější,“ stálo v dalším komentáři. Po smrti manžela je Šárka stále sama a novou lásku zatím nepotkala. O nápadníky na sociální síti ale evidentně nouzi nemá.

Reklama

Další články

Načítám