Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy blondýnka Martina Marková působí posledních deset zejména ve fitness světě. Může se chlubit neuvěřitelně vypracovanou figurou, na které pravidelně dře, své zkušenosti s formováním těla předává i ostatním. Pamatovat si ji můžete i z taneční show StarDance, na parketu populární soutěže se letos neobjeví a je to možná škoda.

Martina se totiž může chlubit fantastickým tělem, které nyní takřka v celé kráse předvedla před objektivem. A jaké jsou její tipy na to, jak se dostat před létem do formy? „Především vycházet ze svého těla. Každý jsme jiný a máme jiné predispozice, talent a možnosti. Nedělat si zbytečně komplexy, každý jsme něčím skvělý, jenom to najít a zjistit, jestli mě ta cesta baví,“ svěřila se Super.cz Martina s tím, že ani ona nikdy nebude vypadat jako supermodelka. „Tělo má nějaké predispozice, můžeš ze svého potenciálu vytáhnout, co dokážeš,“ svěřila se Martina Marková.

Sice se nemůže chlubit nohama až do nebe, před objektivem je Martina i tak jako ryba ve vodě. Vedle toho se stále věnuje sportovní značce. „Mám čtvrtou kolekci sportovního oblečení, kterou navrhuji a otevřeli jsme i prodejnu. Je to spousta práce,“ svěřila se fitness kráska, která se stále věnuje budování svého těla a na sociálních sítích také předává tipy, jak se dostat do formy.

Reklama

Další články

Načítám