Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) je známá tím, že na společenské akce vždy chodí perfektně vyladěná. Často ale ukazuje hlavně svoje dlouhé nohy. Tentokrát ovšem dorazila s napěchovaným dekoltem.

Za tři měsíce jí sice bude padesát, to ale Heidi rozhodně nebrání v tom, aby na sobě stále nosila velmi sexy modely. Postavu má pěknou, a navíc jen kvete po boku svého o šestnáct let mladšího manžela, muzikanta Toma Kaulitze. Svými módními kreacemi také vždy vzbudí vlnu nadšení, a tak není důvod, proč by modelka měla být usedlá.

Pozdvižení vzbudila i na galavečeru Billboard Women in Music Awards v Los Angeles, kam dorazila ve žlutých šatech značky Miss Sohee s našitými ozdobami a ve stejně zdobeném bílém kabátku. Pozornost budila hlavně vrchní část modelu, která modelce značně zvýraznila vnady, a hlavně při pohledu z profilu bylo vidět, že své poprsí předvedla na maximum.

Heidi se sice celý večer usmívala, za sebou má ovšem i smutné události. Je to pár dní, co zveřejnila zprávu, že jen tři týdny po sobě navždy odešli dva rodinní mazlíčci Heidi a Toma, krátkosrstý ohař Capper a irský vlkodav Anton. Tomův bratr Bill navíc oznámil, že i jemu zemřel buldok Stitch. Bratři tak teď spekulují o tom, jestli psy nemohl někdo otrávit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám