Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelné přecpávání, které se u ní stalo standardem, způsobilo sekretářce Jessice Wallace-Whitfield (28) z Freeportu na Bahamách, že se její váha dostala až na šílených 134,5 kilogramů.

Až tehdy, i pod tlakem zdravotních komplikací, které s tak silnou obezitou souvisejí, ale především kvůli ztrátě blízké příbuzné, která zemřela na srdeční selhání, se v ní něco pohnulo a uvědomila si, že má nakročeno stejným směrem. Takže se rozhodla pro radikální změnu svého životního stylu. K drasticky zredukovanému jídelníčku, skládajícímu se už výhradně ze zdravé stravy, přidala též kardio cvičení a váha začala jít rapidně dolů.

Jessice se tak za pouhých 18 měsíců podařilo přirozeným způsobem shodit neuvěřitelných 54 kilo. Tak rychlý váhový úbytek však zanechal na jejím těle nežádoucí efekt - kožní vaky z nadměrně vytažené pokožky.

Protože si ovšem obezitu způsobila sama a nestálo za ní žádné onemocnění, pojišťovna odstranění přebytečné kůže neuhradí. Jenže operace je to velmi nákladná, v přepočtu vyjde na bezmála 133 tisíc korun. Jessica, která tolik peněz nemá, proto neváhala, požádala o pomoc a uspořádala veřejnou sbírku. Peníze nakonec sehnala a nyní má konečně skvěle nakročeno začít žít nový život.

Reklama

Další články

Načítám