Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Průšová (40) oslavila v prosinci velké jubileum, 40. narozeniny. A stále je hvězdou módních přehlídek. Zatím se do modelkovského důchodu nechystá. „Pořád předvádím, jsem za to moc ráda. Klienti stále volají,“ řekla Super.cz Průšová.

Miss ČR 2002 poprvé předváděla ve čtrnácti letech. „Tehdy to byl přivýdělek při škole. Pak jsem se tomu začala věnovat profesionálně a teď je to třešnička na dortu. A pořád mě to baví. Už předvádím 26 let,“ prozradila na módní přehlídce zimní módy v pražské vinotéce, kde předváděla, přičemž akci zároveň pořádala.

„Baví mě to proto, že jsme vždycky dobrá parta. Dnes jsme tady správná parta, střední věk, já, Iveta Vítová, Aneta Vignerová nebo Hanka Mašlíková,“ upřesnila k přehlídce.

Kateřina zároveň dodala, že by se na mole už nikdy nesvlékla do prádla. „Nepředváděla bych v mém věku spodní prádlo, to jsem chodila léta, ale už stačilo. Vždycky musí být ta akce noblesní a na úrovni,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám