Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se na veřejnosti ukázala bývalá moderátorka a politička Jana Bobošíková. Nenechala si ujít křest knihy Spiknutí, na které spolupracoval bývalý prezident Miloš Zeman s autory Lubošem Procházkou a Radimem Panenkou.

„Na Miloše Zemana mám velmi dobré vzpomínky. Je to člověk, který je mi příjemný. Když byl v politickém exilu a trávil své roky na Vysočině, tak mě tam také několikrát přijal, což mi udělalo velkou radost. Doufám, že se pan prezident neurazí nebo nepohorší, když to prozradím, že mi třeba namazal i chleba s paštikou a bylo to moc fajn. Ale na člun jsem pozvaná nebyla,“ usmívala se.

Bobošíková má za sebou nelehké období. V březnu před dvěma lety zemřel její manžel Pavel. „Vzhledem k tomu, že jsme spolu byli s manželem dlouhá léta, takže je to stále bolestné. Ale čas snad zhojí rány,“ doufá Bobošíková, které dělají radost její děti, dcery Jana a Pavla. Ta se předloni vdala.

Z aktivní politiky se sice stáhla, ale spolu s analytičkou Hanou Lipovskou se věnuje projektu Aby bylo jasno. „Věnujeme se politice, ekonomice a médiím. A moc nás to baví,“ upřesnila Bobošíková, která v srpnu oslaví šedesátiny, ale vypadá stále skvěle. To můžete posoudit i na videu na snímcích ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám