Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka se sametovým hlasem Christina Aguilera (43) v poslední době příliš neřeší svou postavu, ale odvážnými modely rozhodně nešetří, což na její současné nedostatky vždy upozorní. I proto nyní působí její nové fotky vytvořené pro magazín W dost neuvěřitelně. Christina je na nich vyobrazena jako subtilní víla s dlouhými blond vlasy, která si své nahé tělo kryje jen kusem hedvábné tkaniny a  pugétem rudých růží.

Otázkou zůstává, jak k takovému výsledku magazín dospěl. Možná měla zpěvačka štěstí na šikovného fotografa, který si uměl pohrát se světlem, ale reálnější se zdá být zákrok grafiků, kteří Christině pomohli vykouzlit opět štíhlé tělo.

Aguileře se v poslední době příliš nedařilo, její hudební kariéra upadala a v jejím osobním životě se udála řada dramat, vyvrcholením pak byl její nedávný rozvod s manželem Jordanem Bratmanem.  Předtím se však neuchytilo zpěvaččino poslední album z roku 2010 Bionic, krátce poté bylo zrušeno její turné kvůli nízkému prodeji vstupenek, v únoru pak pokazila text americké národní hymny na Super Bowlu. Aby toho nebylo málo, začátkem března byla zatčena za opilost na veřejnosti a závěrem se jí podařilo upadnout před nástupem na pódium při předávání cen Grammy.

Nyní se však u popové divy blýská na lepší časy, k vidění bude například jako jedna ze čtyř porotců americké reality show The Voice. Šťastná se zdá být také po boku svého přítele Matthewa Rutlera, vedle nějž však neustále přibývá na váze, což Christina předvedla například minulý týden během vystoupení v soutěži The Voice, kam si neváhala obléci kratičké šortky.

Reklama

Další články

Načítám