Hlavní obsah
Článek

Diváci seriálu Všechny moje lásky mají možnost sledovat řadu oblíbených herců, ale netuší, kdo tvoří štáb. Režisérce Johanně Steiger-Antošové by to rozhodně slušelo i před kamerou.

Seriál je cílen na ženské publikum, a tak byla režie logicky svěřena autorce, která dokáže slasti a strasti něžného pohlaví zachytit lépe než její kolegové. Veronika Žilková (62) je tak před kamerou vedená Johanou Steiger-Antošovou, která má za sebou zkušenosti ze seriálů Vyprávěj a První republika.

Jako dcera českých emigrantů se s filmem poprvé setkala v Německu, a může tak srovnat televizní produkci s našimi západními sousedy. „V Německu se dělí herci na divadelní, filmové, televizní a seriálové. Český herec má obrovskou výhodu, že umí zahrát všechno. Kvalita českých herců v seriálu je na úplně jiné úrovni, než je tomu v německých seriálech. To je pro mě coby pro režisérku obrovská výhoda, které si strašně vážím,“ tvrdí trojnásobná maminka, která se může pochlubit štíhlou postavou.

Johanu na seriálu Všechny moje lásky zaujal scénář zachycující v retrospektivách život hlavní hrdinky již od jejího dětství. Také ona nikdy nezapomene na svůj první románek. „Byl to syn kameramana Igora Luthera, David, který později také studoval na FAMU. Dnes je uznávaným kameramanem v Anglii. Vyrůstali jsme spolu, jezdili jsme každý víkend na naši chalupu v Alpách. Hráli jsme si spolu na svatbu, slavnostně jsme se oblékli, nalíčili a došlo i na ‚novomanželskou‘ pusu,“ zavzpomínala režisérka primácké seriálové novinky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám