Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na módním mole ji potkáme maximálně dvakrát do roka. Letos to bylo na Czech Fashion Weeku pro Radku Rosickou (43) poprvé. Byla hlavní hvězdou přehlídky módní návrhářky Nadi Moravcové, se kterou už spolupracuje od doby, kdy uspěla v Miss ČR. A to loni bylo dvacet let. Radka ale vypadá pořád skvěle.

"Shodou okolností většinou předvádím právě v Teplicích. V Praze už mě asi nechtějí. Ne, to je legrace, už nemám tolik času, abych obcházela přehlídky, a taky ty nabídky se tolik nehrnou, nechávám prostor mladším kolegyním. Jsem ráda, že si zajedu sem a Naďa je moje dlouholetá kamarádka, tak je pro mě vždycky svátek, když pro ni mohu předvádět," řekla Super.cz s úsměvem Radka.

Modely od Nadi Moravcové nosila i v době, kdy moderovala sport na Primě, naposledy róbu od ní, shodou okolností právě tu, kterou na sobě měla při našem rozhovoru, oblékla na moderaci výsledků Eurovize. Jinak se Radka věnuje převážně pečení. "Ale nepeču na zakázku, spíš pro kamarády, známé a rodinu. A ti si to velmi pochvalují. Už bych ale měla méně ochutnávat, protože dřív jsem si postavu nemusela nikdy hlídat, ale s věkem je to horší. Možná budu donucena i cvičit," dodala Radka, která se v našem videu rozpovídala ještě o něco víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám