Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je na obrazovce takřka neustále, i Rey Koranteng (49) umí vypnout a vyrazit na dovolenou. Moderátor Televizních zpráv na Nově si letos s rodinou vyrazil k moři, kde si užíval krásné počasí a koupání ve vlnách. Jedna skutečnost ho na pobytu v zahraničí ale překvapila, poprvé v životě se na slunci spálil.

„Přes léto jsem na obrazovce míň, mám poměrně dost dovolené, protože ji nečerpám přes rok. Léto beru tak, že si užívám sluníčka a pohody, děti mají prázdniny, my je neradi bereme ze školy, aby zanedbávaly, takže cestování doháníme během prázdnin,“ svěřil se Super.cz Rey Koranteng.

„Byli jsme u slaný vody, bylo to pěkný, bylo tam vedro, ale já se nepotřebuji moc opalovat,“ zažertoval moderátor, který se vrátil s novou zkušeností. „Letos se mi stala zvláštní věc, nikdy jsem se nespálil a neměl jsem problémy. Když jsem byl letos v moři, bylo tam i hodně Angličanů a jeden za mnou přišel a říkal, že bych se měl namazat. Říkal jsem mu proč a on odpověděl, že jsem celý červený,“ řekl moderátor, který takovou situaci zažil poprvé v životě.

„Opravdu se mi to nikdy nestalo. Nebolelo to, ale evidentně je buď něco s ozónem, nebo se mnou. Takže od padesáti budu používat padesátku krém,“ dodal se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám