Hlavní obsah
Článek

Dana Morávková (52) má za sebou velmi náročné období. V březnu se totiž její muž, muzikant Petr Malásek (60), vymlátil na kole během projížďky v pražských Modřanech a při pádu si zlomil obě ruce. To samozřejmě ovlivnilo fungování jejich domácnosti.

Stalo se mu to 18. března, tohle datum do smrti nezapomenu. Kochal se a stalo se to, co se stalo. V současné době už nemá sádry, už má jen na jedné ruce ortézu. Cvičí, je to poslušný pacient. Pevně doufám, že se brzy vrátí a bude moc hrát. Moc bych mu to přála a on má velká důvod cvičit a trénovat,“ svěřila se Dana Super.cz.

Herečce tak poslední týdny o svého zraněného muže pečovala. „Já jsem to dělala ráda a budu to dělat ráda nejenom pro manžela, ale i pro syna.“

Co se týče blížícího se léta, má Dana jasno v jedné věci. „Určitě letos nepojedeme na kola. Měli jsme jet potřinácté znovu, ale to vím, že ne. Chtěla bych si naopak splnit Itálii a odpočívat. Kola to teda letos opravdu nebudou, a kdybych tento nápad měla, tak Petr měl zlomený ruce, tak mně zlomte nohy,“ dodala se smíchem Dana.

Další články

Načítám