Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se už naplno chystá na letošní svátky. Ty bude už tradičně slavit v kruhu své rodiny, ale také s partnerem, brněnským podnikatelem Igorem Faitem. Štědrý den budou mít nadvakrát a hned potom plánuje pláchnout z Česka.

„Udělali jsme kompromis, rozhodli jsme se, že Vánoce oslavíme částečně v Brně u mého partnera, a to v před den Ježíška, a pak budu s mojí rodinou v Praze a Igor v Brně,“ svěřila se Super.cz moderátorka, která nebude konec roku trávit na horách.

„Potom vyrazíme do Singapuru, to je taková destinace, kam jsme oba a také Kristianek moc chtěli, takže na přítelovy narozeniny a na přelom roku budeme v teplíčku,“ prozradila Partyšová s tím, že její partner na konci roku slaví, ostatně oslav mají během prosince víc. „Můj partner má koncem roku narozeniny, i jeho syn a také moje neteř a Kristian. Takže čtvery narozeniny, k tomu Mikuláš, Ježíšek, je to šílené,“ řekla Gabriela, která se už těší na nový rok.

„Já doufám, že bude v míru, že budeme mít čím hradit energie, že bude práce, za to se stále modlím, ta je pro nás všechny důležitá a pak zdraví. Těším se na Ples jako Brno, který bude koncem ledna, to je akce, kde se s partnerem jednou za rok ukážeme, a těším se na další pracovní výzvy,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám