Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tomu se říká skutečně velká rodina. Alec Baldwin (66) si po boku své ženy Hilarie (39) užívá otcovství plnými doušky, když společně vychovávají sedm dětí. A teď se se všemi ukázal na veřejnosti. Všech sedm trpaslíčků společně přivedli na filmový festival.

U Baldwinů musí být zážitkem každé ráno, každé jídlo i každý výlet ven. Obstarat sedm dětí a postarat se o to, aby všechny byly správně oblečené, spokojené a dobře najedené, to určitě není jednoduchý úkol. Alec Baldwin ale jako zasloužilý táta vypadá velmi spokojeně. Společně s Hilarií a potomky dorazil na recepci filmového festivalu Hamptons. Manželům se podařilo všech sedm kousků naaranžovat před fotostěnu, a dokonce zařídit to, že si fotografové mohli pořídit i použitelnou fotku. Mnoho rodičů s více dětmi určitě potvrdí, že takový kousek se někdy rovná téměř zázraku.

A kdo že to na akci vůbec dorazil? Alec a Hilaria se na akci vyfotili s dcerami Carmen Gabrielou (10), Mariou Lucíou Victorií (2) a Ilarií Catalinou Irenou (1) a syny Rafaelem Thomasem (8), Leonardem Ángelem Charlesem (7) Romeem Alejandrem Davidem (5) a Eduardem "Edu" Paem Lucasem (3). Hilaria, známá instruktorka jógy, nedávno na sociální síti popsala, že její chlapci jsou velmi divocí a že by se někdy opravdu ráda vyspala celu noc. „Právě teď se snažím o kombinaci speciálního budíku, který mění barvy, když je ráno, monitoru, přes který s nimi mohu mluvit, pokud mě potřebují, abych je v noci uklidnila, a staromódní hvězdné mapy s odměnami na konci,“ svěřila se hercova manželka.

To Alec, který díky svému povolání se svými dětmi tráví o dost méně času, si na rodičovství nestěžuje. Navíc už má zkušenosti i z předchozího vztahu s Kim Basinger, ve kterém přišla na svět dcera Ireland. Jestli se ale někdy stane otcem ne osmi, ale třeba dokonce devíti nebo deseti dětí, zatím v tuto chvíli není jasné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám