Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce a dabérce Daně Syslové (78) rozhodně nechybí smyl pro humor. Charismatická dáma se vrátila z dovolené z řecké Kréty, kde se na pláži spálila, až musela řešit několikadenní nepříjemné loupání kůže.

„Musím vám říct, že sluníčko je letos tak příšerně agresivní, že já jsem se opálila i ve stínu. Já jsem nevylezla na sluníčko a nejenom že jsem se opálila, já jsem se dokonce spálila, takže jsem se pak loupala jako had. Ta ozonová díra je příšerná. Teď mám make-up, abych zakryla nějaké hanby v obličeji,“ svěřila se herečka Super.cz.

My si s paní Syslovou povídali na slavnostním promítání nového primáckého seriálu Eliška a Damián, kde herečka hraje babičku Emmy Smetany (36). Sama se ale jako typická rozmazlující babička necítí. „Já mám ráda děti tak na dvě hodiny. To si je užiji, věnuji se jim. Blbneme, mají mě rády. Po dvou hodinám je velmi ráda odevzdám rodičům a příbuzným,“ smála se Dana Syslová, která žije se svým pejskem Míšou a nejraději tráví čas na procházkách při venčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám