Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka (20) se psychicky zhroutil a aktuálně je v péči lékařů. O jeho zdravotním stavu promluvila maminka, ale také kamarádky na sociálních sítích.

„Tadeáš se jevil jako nejsilnější z nás. Ale neunesl svůj vlastní život. Psychicky to odskákal nejvíc z nás. Zatím neznáme diagnózu. Posledních pár dní, týden a půl začal mít psychózu, nevíme, čím to bylo vyvolané, zatím nic nevíme. Tadeáš se zhroutil, sesypal,“ řekla influencerka Sugar Denny, která s ním točí kontroverzní podcast.

Jeho matka pak poprosila veřejnost o lidskost. A to zřejmě i z důvodu, že sám Tadeáš pravidelně ostře kritizoval nejen influencery ve svém úspěšném podcastu. Jednou z obětí byl i syn Dominiky Myslivcové (29), kterému není ani rok.

Dominice to nedalo a k celé aktuální situaci kolem Tadeáše se vyjádřila. „Ve videu se vyjadřuje jeho matka, která prosí veřejnost o lidskost a říká, že je to z pohledu matky hrozně nepříjemné a že by se nerada dočetla zlých a nepříjemných komentářů. Jistě ji prý každá matka pochopí. Tak jsem jenom chtěla říct, že já to jako matka naprosto chápu, naprosto se s tím ztotožňuji, a taky jsem se chtěla zeptat, kde měl lidskost její syn, který nedávno natočil podcast, kde se vysmívá malým dětem a kde mého syna, který neumí ani mluvit, nazývá d*mentem,“ řekla Dominika Myslivcová, kterou tento útok přirozeně velmi zasáhl.

„Musím vám říct, že tohle video mě tak nadzvedlo ze židle, že kdyby byl někde poblíž, tak mu normálně plivnu do obličeje, protože navážet se do malých dětí mi přijde jako velké svinstvo. Na mě může říct každý cokoliv a nechá mě to chladnou, ale s*át se do dětí dělá jen zlý a bezpáteřní člověk. Chápu nějakou kontroverzi, recesi, jsem na scéně nějakou dobu a nestala jsem se známou ze dne na den kvůli nějaké reality show. Pár kontroverzních videí jsem taky natočila a chtěla jsem říct, že jsem to vždycky dělala tak, abych se na sebe mohla dívat do zrcadla, protože věřím, že všechno, co dáváme, tak se nám vrací, a prostě karma je zdarma,“ podotkla známá blondýnka s tím, že Tadeášovi přesto přeje brzké uzdravení. „I po tomto mu fakt přeji, ať se mu udělá lépe, dostane se z toho a postaví se zpátky na nohy a hlavně, ať najde tu lidskost, která mu zjevně chybí,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám