Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O krásné Miss Petře Faltýnové jsme nevěděli roky. Uhrančivou brunetku jsme v Česku osobně nepotkali snad od komplikovaného rozvodu s manželem, podnikatelem Šimonem Šteklem, s nímž má dceru Adrianu. Našla novou lásku s floridským podnikatelem.

Kráska, která kdysi skončila v soutěži krásy na bronzovém místě po Kateřině Stočesové (44)Aleně Šeredové (46), a proslavily ji i vztahy s hercem Jiřím Langmajerem (57) a moderátorem Leošem Marešem (48), se stáhla z veřejného života. Po dlouhých letech jsme ji opět potkali na openingu nového FU baru v centru Prahy. „Mám se dobře. Kdo si myslel, že jsem se na Floridě upila, tak se spletl,“ řekla Super.cz Petra, která potkala poslední lásku v zámoří.

„Jsem tady tak nějak napůl, nikam do společnosti nechodím. Mám dost starostí s teenagerkou, kterou mám doma. Ale mám se dobře,“ ujistila nás Petra, kterou na party vytáhli kamarádi. „Nemám zapotřebí se někde mediálně prezentovat,“ uzavřela Petra, která má stále postavu, jako když soutěžila v Miss.

Reklama

Další články

Načítám