Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek nového roku byl přímo velkolepý pro Miraie Navrátila (31). Zpěvák vzbudil velké halo kvůli fotce s fešným mladíkem, s kterým trávil volné chvíle na Kanárských ostrovech. Srdíčka u fotek většina lidí pochopila, že má nový vztah. Gratulovala mu například Monika Bagárová (29) nebo bývalá první dáma Dagmar Havlová (71).

Hudebník se po svém návratu k celé kauze vyjádřil a vše popsal na pravou míru. „To je kamarád, se kterým jsem absolvoval spousty věcí, například Beskydskou sedmičku. Známe se dlouho, je to náš společný kámoš. My jsme si na Silvestra psali, že chceme vypadnout, je to muzikant a jeli jsme tam psát songy. Sice jsme nic nenapsali, ale byli jsme tam spolu psát,“ svěřil se Mirai v pořadu Nový den na CNN Prima News, který má nové moderátorské duo Jiřího Šlégra a půvabnou Sabinu Dračkovou.

Zpěvák tak dodal, že opravdu mezi nimi nic víc nebylo. „To je celý příběh. Dojeli jsme na letiště, nevěděl jsem, co mám na Instagram napsat. Tak jsem tam napsal srandu, někdo by řekl provokaci, a nestačil jsem se divit, že za dva dny vznikne takové rodeo. Táta se mě ptal, jak na tom jsem. My byli na pláži a děly se věci. Tedy tady v ČR,“ dovysvětlil oblíbený muzikant.

Reklama

Další články

Načítám