Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kutheil, kterého známe například jako Pepana z muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway, již více než tři roky randí se svou přítelkyní Markétou. V zimě strávil pár dovolenou na Kanárských ostrovech, nyní užívají slunce v Itálii. Rozhodli se však, že letošní dovolenou nestráví na přeplněných plážích, ale že za čtyři dny stihnou navštívit co nejvíce památek.

„První den jsme navštívili město Terst na severu Itálie a zámek Miramare, který stojí na skalisku nad mořem,“ popsal své první prožitky z dovolené zpěvák.

„Hned druhý den jsme podnikli návštěvu Benátek. Zde jsme ochutnali skvělé boloňské špagety. Noc jsme strávili ve Veroně, přímo v sousedství Juliina domu. Hned ráno po probuzení jsme navštívili veronské Koloseum, skalní hrad Beseno a byli jsme naprosto okouzleni jezerem Lago di Garda, které ovšem obklíčil velmi silný vítr,“ dodal Petr.

Na otázku, zdali již po více než třech letech nechtějí svůj vztah posunout, nám pár odpověděl. „Pomalu jsme začali přemýšlet o zásnubách, pak své myšlenky, když se nám bude chtít, přesuneme na plánování svatby,“ usmáli se Petr s Markétou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám