Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jasné, komu bude Česká republika během blížících se Letních Olympijských her v Londýně v hodu oštěpem nejvíce fandit, ale pozornosti především mužské části fanoušků jistě neunikne ani jedna z konkurentek Barbory Špotákové - atletka z Paraguaye Leryn Franco. Třicetiletá uhrančivá brunetka je díky svému bezchybnému vysportovanému tělu a hezké tváři úspěšná i jako modelka.

Olympijská reprezentantka Paraguaye pokořila v šestnácti letech národní rekord juniorů v hodu oštěpem a postupně se v zemi stala velmi populární. Její atraktivní vzhled ji dokonce minulý rok vynesl až na stránky prestižního plavkového vydání časopisu Sports Illustrated.

Franco se účastnila rovněž Olympijských her v Pekingu v roce 2008 a přestože se svým hodem dlouhým 45,34 metru, který stačil na 51. místo, skončila daleko za vítěznou Bárou Špotákovou, zájem o její osobu byl značný. V roce 2009 ji například server Bleacher Report označil za šestou nejkrásnější atletku desetiletí, aby ji o rok později mohl vyhlásit nejvíce sexy atletkou všech dob.

Související témata:
Oštěpařka

Reklama

Další články

Načítám