Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská zpěvačka Cheryl Cole (28) si udělala legraci z Kaliforňanů. Aby zapadla do davu v Los Angeles, kde nyní pobývá, nasadila si umělé rty, které vypadají jako napěchované kolagenem. Obyvatelé tohoto amerického města, kde je největší koncentrace hollywoodských hvězd, jsou totiž nejčastějšími klienty plastických chirurgů a pouze přirozená krása se v těchto končinách příliš nenosí.

Cole se s obřími rudými rty vyfotila a snímek poslala na svůj Twitter s komentářem: „Myslím, že už jsem v L.A. příliš dlouho…“ Na rozdíl od mnoha jiných celebrit si však účet na Twitteru založila teprve letos a několik měsíců do něj ani nepřispívala, a tak teď přišla s něčím skutečně originálním a vtipným.

Členka dívčí skupiny Girls Aloud, která je miláčkem Velké Británie se minulý rok rozvedla s fotbalistou Ashley Colem, který ji podváděl, a tak je nyní opět volná. Před měsícem si však vyhlédla během návštěvy britských vojáků v Afghánistánu jednoho z nich, pětadvacetiletého Andyho Bakera. Nejen, že se spolu vyfotografovali, ale dokonce si vyměnili i telefonní čísla a Cheryl se nechala slyšet, že až se „ten úžasný voják“ vrátí z mise, hodlá mu zavolat.

Související témata:
Kolagen

Reklama

Další články

Načítám