Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejlepších tenistek historie Serena Williams (30) obvykle nebývá chválena za své módní kreace, a to jak na kurtu, tak při společenských událostech. Vzhledem ke své statné svalnaté postavě si často vybírá nelichotivé upnuté modely výrazných barev a střihů. Tentokrát však Serena vsadila na jednoduchost. Černé šaty, které si oblékla ve čtvrtek na charitativní událost Keep A Child Alive konané v New Yorku navíc krásně zeštíhlily její siluetu.

Serena doplnila elegantní černé splývavé šaty s délkou až na zem originálním páskem vedoucím až ke krku jako límec, který vypadal jako z oceli. Celý model byl tak decentně a přesto rafinovaně ozvláštněn. Střídmý make-up a zvlněný účes byly už jen třešinkou na dortu.

Tenistka vypadala dokonce ještě lépe, než v červenci, kdy na předávání cen ESPY americké televize ESPN předvedla v křiklavě růžových minišatech svůj nepřehlédnutelný bujný dekolt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám