Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobnost mezi bohatými dědičkami Ekaterinou Rybolovlevou (22) a Petrou Ecclestone (22) se zdá být až zarážející, přesto jsou obě úplně jiné. Několik věcí je však spojuje, narodily se jen pár měsíců od sebe, vlastní dvě z nejdražších nemovitostí v USA, jsou pohledné, blonďaté a jejich otcové jsou velice zámožní muži. Zde však podobnost mezi těmito mladými ženami končí...

Není pochyb, že obě dědičky patří mezi nejbohatší ženy světa, ale obě ke svému jmění přistupují poněkud odlišně. Zatímco Ekaterina, dcera oligarchy Dmitrije Rybolovleva, zůstává skromně v ústraní a věnuje se převážně studiu a svým milovaným koním, Petra Ecclestone, jež je dcerou šéfa F1 Bernieho Ecclestona, dává své bohatství ráda a okázale najevo. S oblibou spolu se svým manželem rozhazuje milióny na večírcích, a nebo se nechá fotit do časopisu, jak se provokativně zakusuje do hrsti plné stolibrovek.

Movité dámy jsou například majitelkami pořádně hodnotných nemovitostí. Zatímco Ekaterina, která studuje na Harvardu, vlastní od listopadu nejdražší apartmán, který byl k dostání v New Yorku za 88 miliónů dolarů (1,72 miliardy korun), Petra pro změnu v létě koupila nejdražší sídlo USA za 85 miliónů dolarů (1,66 miliardy korun), jež se nachází v Los Angeles.

Další články

Načítám