Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Christina Applegate odhalila své soukromí a prozradila, jaké je žít s nemocí zvanou roztroušená skleróza. Nebála se zajít ani do nejzazších zákoutí svého soukromí a prozradit, že v běžném životě musí nosit pleny.

Kelly nebo také Melounek ze seriálu Ženatý se závazky je divákům zřejmě nejvíce známá právě z této role, její herecká kariéra je ovšem pestrá. Diváci si ji jistě vybaví i ze snímků Prostě sexy nebo Matky na tahu. Během natáčení seriálu Smrt nás spojí jí pak byla diagnostikována roztroušená skleróza. Stalo se tak v roce 2021, herečka ovšem nedávno přiznala, že jisté příznaky pociťovala už několik let předtím.

V současné době už Christina nepracuje, jen občas se objeví na veřejnosti, o své nemoci se ale nezdráhá mluvit. Stejně jako v rozhovoru pro časopis People, kde společně s kamarádkou, herečkou Jamie-Lynn Sigler, která má stejnou nemoc, promluvila o tom, jak se jí v současné době s tímto onemocněním žije a jaké problémy s sebou takový život nese.

„No, čůráš… do kalhot. Protože se se vší pravděpodobností nestihneš dostat na toaletu. Takže ano, pleny,“ prozradila Christina. Časopis dokonce uvedl, že herečka během rozhovoru částečně sundala své kalhoty a ukázala pleny s květinovým vzorem. Její kamarádka pak v žertu dodala, že by si kvůli potisku plen měly promluvit s návrháři.

Rozhovor obě odlehčily také ve chvíli, kdy přišla řeč i na to, jestli má život s touto nemocí nějaké výhody. „Zaprvé, parkování je úžasné,“ řekla Applegate, načež její kamarádka s humorem sobě vlastním dodala, že i kdyby byl vynalezen lék na roztroušenou sklerózu, povolení na volné parkování se nevzdají, protože se o něj zasloužily. Christina pak také dodala další výhodu, a to, že na letišti dostane invalidní vozík, někdo ji veze a může přednostně nastoupit do letadla. Jako cestující si ale bere roušku, aby ji lidé nepoznali.

Herečky se pak shodly na tom, jak skvělé je, že si k sobě našly cestu a mohou sdílet všechny potíže spojené s životem s těžkou nemocí. A to i když jsou každá v jiné fázi onemocnění.

Reklama

Další články

Načítám