Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) nedávno vzbudila rozruch v pořadu Máme rádi Česko, kde drsně vtipkovala na účet Jakuba Prachaře (40). „Můj vztah s Jakubem je za čárou. Někdo je někomu nějak přirozeně sympatický, někdo přirozeně nesympatický. On mi byl vždycky nesympatický,“ řekla o Prachařovi v zábavním pořadu a tvářila se u toho naprosto vážně s tím, že je schopna s ním být v jednom týmu, ale po skončení natáčení ho bude dál nesnášet.

Basiková se ani na chvilku neusmála, a tak diváci netušili, zda si dělá legraci, nebo Prachaře opravdu nemusí. „Čtyřicet let jsem čekal na to, až mě někdo opravdově poníží v televizi,“ smál se naopak Prachař.

Vždycky mi byl nesympatický! Bára Basiková před diváky „ponížila“ Jakuba Prachaře

Basiková ale proti Jakubovi opravdu nic nemá a svou „nenávist“ jen hrála. Teď se se dokonce na sociální síti pochlubila společnou fotkou. „Můj oblíbený kamarád,“ napsala ke společnému snímku a přidala tři srdíčka. Fanoušci ji za to hned pochválili. „Báro, Váš humor je prostě přesně ten, co potřebuju,“ neskrýval nadšení jeden z nich. „Sympoši moji,“ chválila je i bývalá první dáma Dagmar Havlová, Prachařova přítelkyně Sara Sandeva pak přidala srdíčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám