Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity bez make-upu nikdy neomrzí... Ačkoli jsou fotky slavných krásek vždy dokonalé, v soukromí není vždy čas na úpravu zevnějšku. Nejčastěji je tak můžeme vídat nenalíčené při odchodu z posilovny nebo u venčení domácího mazlíčka. Tentokrát paparazzi načapali na cestě z fitka modelku a herečku Rosie Huntington-Whiteley (37), která si i na červeném koberci může dovolit svou krásnou tvář podtrhnout jen minimem líčidel.

Přirozená plavovláska Rosie sice sama o sobě není příliš výrazný typ, ale dokáže naopak okouzlit něžným půvabem a plnými rty, které jsou v modelingu stále velmi žádoucí. Přítelkyně akčního hrdiny Jasona Stathama (45) se navíc loni mohla pochlubit tím, že jí čtenáři pánských časopisů přisoudili titul ‚Nejvíc sexy žena‘.

V poslední době na sebe Rosie, která si zahrála v třetím pokračování Transformers, upozorňovala především svými odvážnými módními kreacemi. Ať už to byly šaty s poodhalenými ňadry z galavečera LACMA Art + Film nebo halloweenský kostým, kde jí koukaly kalhotky i s podvazky, je jasné, že její poctivá dřina v posilovně je při takovém výběru šatníku nutností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám