Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na Joan Collins se může zdát, jako kdyby dostala štíhlou postavu darem od boha. Joan totiž nikdy netrpěla váhovými výkyvy a posledních dvacet let v podstatě nestárne. Téměř osmdesátiletá představitelka Alexis Carringtonové Colbyové ze seriálu Dynastie, který nyní vysílá ve všední dny stanice CBS Drama, ale nedávno prozradila, že své tělo rozhodně neměla zadarmo, a dokonce se na Twitteru podělila o své vlastní tipy na štíhlost.

Obyčejným smrtelníkům, kteří si rádi dopřejí dobré jídlo, a to ne porci pro vrabce, se její rady musí zdát poněkud bizarní. Svým více než sto tisícům fanoušků na Twitteru nejdříve napsala: „Pár žhavých tipů na shození povánočních kil: 1. Nejlepší cvičení je dostat se pryč z jídelny. Více zítra.“

Další den herečka pokračovala s tipem jíst jeden den z týdne pouze vejce. Postupně přidávala i další rady, jako jíst z malých talířů nebo čistit si zuby často peprmintovou pastou, aby se odbouraly chutě. Nejkontroverznější doporučení bylo však vyměnit pití vína za tequilu. Co by na to asi řekli dietologové?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám