Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začínal jako porotce, sedmým rokem už finále Dívky roku moderoval. Letos ale byla jeho účast v ohrožení. "Byla za tím spousta problémů, a dokonce i domácích hádek. Původně jsme totiž měli být na dovolené," řekl Super.cz David Gránský (32).

Manželka Nikola nebyla nadšená, že dovolenou měli zrušit. "Řešili jsme to několik večerů, kdy nechtěla věřit tomu, že nepojedeme kvůli jedné akci. Ale pro mě je důležitá, je to taková tradice. Nakonec sama napsala organizátorce, že to tedy dělat budu. Pojedeme někdy v listopadu nebo v prosinci," vyprávěl David.

Ostatně tohle léto si ho manželka a samozřejmě také malý syn užili jako už dlouho ne. "Naposledy jsem točil ZOO 12. června, pak jsem sice několikrát odjel na Slovensko na Talent, ale měl jsem dlouhé prázdniny, které jsme si užili. Byli jsme v Řecku, v Barceloně, dělali jsme doma spoustu grilovaček, užívali jsme si sami sebe a baráčku," popisoval.

"Volno bylo podstatně delší než předešlé roky, takže to bylo moc fajn. Teď už mi ale začíná pracovní kolotoč. Zkoušíme v Divadle Hybernia představení Zapomeňte na Shakespeara. Do seriálu ZOO naskakuju až 7. října," doplnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám