Hlavní obsah
Článek

Přesto, že seriál Přátelé skončil už před více než dvaceti lety, lidé po celém světe jej stále sledují a scénky z něj znají nazpaměť. Jedna z nezapomenutelných je i ta, kdy se Monice na Barbadosu zkudrnatí vlasy a ona vysvětlí, že je to vlhkostí. Tuto scénku si herečka střihla i dnes.

Courteney Cox (60) je známá tím, že na svém profilu na sociální síti lidi ráda baví natočenými scénkami. Nebojí si udělat legraci sama ze sebe a to její sledující ocení. Tentokrát si ovšem k pobavení vybrala seriál, který jí pomohl ke slávě a velkému bohatství. Asi každý milovník Přátel si vzpomene na to, když se celá parta vydala na Barbados, kde ji ale místo slunce čekal trvalý déšť. Situaci nejvíce odnesly Moničiny vlasy, které se jí zkroutily a  ona se je snažila skrýt kšiltovkou.

A právě tuhle scénku si zopakovala teď v Miami. První záběr ji ukazuje v hotelovém pokoji, kde jsou její vlasy krásně rovné a nažehlené. Po střihu na balkoně ale vidíme kudrnatou Moniku, která pronese svou legendární hlášku „it’s humidity“ neboli „je to vlhkostí“.

Video se rázem zalíbilo fanouškům a získalo téměř 400 tisíc lajků. Monica ale na Přátele a hlavně na herce vzpomíná i jinak. Nedávno se svěřila s tím, že ji čas od času navštíví Chandler neboli Matthew Perry (†54), který před časem zemřel ve svém domě. „Mluvím se svojí mámou, tátou, Matthewem. Myslím, že je mnoho lidí, kteří nás provázejí životem. S jistotou cítím přítomnost Matthewa kolem sebe,“ řekla v pořadu CBS Sunday Mornings.

Další články

Načítám