Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S odstupem více než dvou týdnů se Courteney Cox vyjádřila k úmrtí svého dobrého přítele, kolegy a v neposlední řadě seriálové lásky Matthewa Perryho (†54). Na svém Instagramu se podělila s fanoušky o dojemné vyznání a vzpomínku prostřednictvím jedné z nejoblíběnějších scének, které se seriálovým Chandlerem jako Monica měla možnost zažít.

Poté, co se o uplynulém víkendu během pohřbu ve Forest Lawn s Matthewem Perrym rozloučili i jeho seriáloví Přátelé, se tak Courteney konečně k úmrtí ‚Mattyho‘ zvládla vyjádřit. Perry utonul 28. října ve vířivce u svého domu v Los Angeles.

„Když s někým spolupracujete tak úzce jako já s Matthewem, jsou tisíce okamžiků, o které byste se rádi podělili. Prozatím je tady jeden z mých nejoblíbenějších. Abych to trošku připomněla, Chandler a Monica spolu měli mít úlet na jednu noc v Londýně. Ale kvůli reakci diváků to byl začátek jejich milostného příběhu. V téhle scénce, než jsme ji začali točit, mi zašeptal jednu vtipnou větu, kterou jsem měla říct. Často dělal takové věci. Byl zábavný a laskavý. Jsem vděčná za každou chvíli, kterou jsem s tebou prožila, Matty. Chybíš mi každý den,“ dodala Perryho seriálová láska…

Reklama

Další články

Načítám